Gray - Band Indie Baru..

Saturday, May 3, 2008

|

Mule brmain musix ketika dibangku sekolah lagi. Masing-masing mempunyai minat yang same dalam musix. Asalnye name band ini adalah "Buttsmange".Dimane antare hero-heronya adalah aizat,tajul dan ajoy,kerap menghabiskan duit sekolah untuk jamm di studio yang berdekatan dengan umah(Double Neck,KC Donald,Metastudio....etc). Kemudian melengkapkan band ni.Selepas itu bekas gitar kedua kami iaitu En. Shafique , tapi atas komitmen lain dia tak dapat terus bermain musix bersama kami. Kemudia datang la si batak yg brnama botax. Sama-sama bermain musix dan BUTTSMANGE pernah menyertai bebrape battle.Kemudian muncul hero yang seterusnye iaitu dashriq.Dipaksa & dibuli untuk menyanyi didalam band ni , dan lengkaplah band ini pada ketika itu.Tetapi selepas tamat sekolah, band ini terpaksa akur untuk berhenti seketika untuk bermain musix.Kerana masing-masing telah menerima tawaran untuk melanjutkan pelajaran. Maka band ini terpaksa diberhentikan di saat band ini mule mendapat beberapa jemputan.kenangan lama tu.haha. Selepas masing-masing telah abis menamatkan pelajaran.Kami semua nekad untuk kembali bermain musix dan menubuhkan kembali band.Dan telah menukarnya kepada GRAY..maka pada saat ini terbentuklah GRAY.dengan kembalinya hero-hero nya, iaitu ajoi,aizat,botax,tajul dan dashriq Mengharapkan kamu semua dapat enjoy dengan musix yang kami mainkan.sekian.hmm.n TQ menyokong band ni.

Korang suma nk kenal ngan ban Gray ni tgkla myspace dorang : http://www.myspace.com/graymusix

Download lagu GRAY dorang kat bawah ni :

- Girang : http://www.savefile.com/files/1349752

- Digondam : http://www.savefile.com/files/1349765

- Kau telah pergi : http://www.savefile.com/files/1349769

0 comments:

Followers

Blog Archive

ChitChat

BlogKelate

Kelantan Bloggers

An-Exclusive

an-exclusive
Copy and Paste To You Blog

An-Wardrobe

an-wardrobe
Copy and Paste To You Blog

Kerie

witch-mp3

Nik Nurehan

witch-mp3
Copy and Paste To You Blog
Powered by Blogger.

Search This Blog

Loading...

About Me

My photo
Bachok, Kelantan, Malaysia
To describe oneself, you would need to understand who you are. He hates people think they are perfect even they are not.! Thank you for spend some time to read it. ;)

KelantanBloggers

Kelantan Bloggers